Find Kiprelæ blandt 59+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående kiprelæer er senest opdateret i dag (19/07 - 2024) kl. 09:09

Du er landet på Kiprelæ.dk, det helt rigtige sted at finde kiprelæer. Vi har udvalgt 59 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det kiprelæ tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 59 forskellige kiprelæer fra 2 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Eltako kiprelæ 1 slutte 16a 24v ac t/din-skinne

Billede af Kiprelæ iETL 16A 1CO+1NO 230/240VAC/110VDC Udvidelsesmodul

Kiprelæ iETL 16A 1CO+1NO 230/240VAC/110VDC Udvidelsesmodul

157 kr.

Billede af Hager Kiprelæ 16A 250V 1sl sp 12VAC

Hager Kiprelæ 16A 250V 1sl sp 12VAC

218 kr.

Billede af Kiprel itl 16A 1NO 12VAC/6VDC

Kiprel itl 16A 1NO 12VAC/6VDC

130 kr.

Billede af Siemens Kiprelæ 230v 16a 2s

Billede af Kiprel itl 16A 1NO 48VAC/24VDC

Billede af ABB Kiprelæ 1NO, 16A, 230VAC E290-16-10/230

ABB Kiprelæ 1NO, 16A, 230VAC E290-16-10/230

203 kr.

Billede af Siemens Kiprelæ 24VDC 16A 1S+1B

Billede af Finder Kiprelæ 16a 2sl 230vac

Billede af Schneider Electric Acti 9 - Kiprel, 16A, styrespnding 24Vdc/48Vac, 2 slutte, 1 modul bred

Schneider Electric Acti 9 - Kiprel, 16A, styrespnding 24Vdc/48Vac, 2 slutte, 1 modul bred

202 kr.

Billede af Acti9 Kiprelæ ITL16A 1 Slutte 130Vac/48Vdc

Billede af Niko-Servodan Kiprelæ 1sk 16a 24vdc gwd6649

Billede af Legrand CX3 - Kiprel, 16A, styrespnding 12Vac, 1 slutte, 1 modul bred

Legrand CX3 - Kiprel, 16A, styrespnding 12Vac, 1 slutte, 1 modul bred

276 kr.

Billede af Siemens Kiprelæ 8v 16a 1s

Billede af Finder Kiprelæ 16a 1sl 12vdc

Billede af Siemens Kiprelæ 230v 16a 1s 5tt4101-0

Billede af Schneider Electric Acti 9 - Kiprel, 16A, styrespnding 12Vdc/24Vac, 1 slutte, 1 modul bred

Schneider Electric Acti 9 - Kiprel, 16A, styrespnding 12Vdc/24Vac, 1 slutte, 1 modul bred

179 kr.

Billede af Kiprel, 10A til indbygning, 1 slutte, 12V AC

Kiprel, 10A til indbygning, 1 slutte, 12V AC

98 kr.

Du kigger lige nu på 59 kiprelæer fra 2 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: Schneider Electric Siemens

2 gode grunde til at vælge kvalitet når du skal vælge kiprelæ

a

Der er mange gode grunde til at vælge kvalitet, når du skal vælge kiprelæ, men før det kan forklares, hvorfor du skal vælge kvalitet når du skal vælge kiprelæ, så er det vigtigt at du forstår, hvad et kiprelæ er. For at det ikke bliver for teknisk vil der ikke blive gået i detaljen, men det er et relæ der ikke kræver spænding konstant og det er faktisk i dag blevet det foretrukne valg, når der skal installeres og monteres relæ - også fordi det er så nemt.

Det er vigtigt at du ikke går på kompromis med din sikkerhed

Hvorfor er kiprelæ er blevet så populært er der mange grunde til og en af dem er de innovative funktioner og løsninger, som et kiprelæ har. Én af grundene til at et kiprelæ er blevet så populært er fordi, at det kan etableres med meget få ledere. Dette gør monteringen af et kiprelæ meget nemmere og stort set alle kan være med. Vigtigheden i at bruge en autoriseret, når det gælder installation af el er dog meget vigtig at påpege.

Dette er både på grund af forsikringsmæssige årsager og samtidig også sikkerhedsmæssige årsager. I dag kan man få kiprelæer til indbygning i dåser, som for eksempel loftdåser. Du kan endda også udstyre et kiprelæ med en lysdæmper og dette vidner om, hvor mange funktioner et kiprelæ har og hvorfor det er blevet det foretrukne valg. Du kan endda også få kiprelæ i elektronisk udgave og derfor er der mange valgmuligheder og løsninger. Du vil derfor altid kunne finde et kiprelæ, som matcher dine behov og din indretningsstil. Hvorfor du skal vælge et kiprelæ af god kvalitet kan du læse meget mere om i afsnittet herunder.

Kvaliteten af kiprelæet har også indflydelse på æstetikken

Når det drejer sig om strøm, så er det vigtigt ikke at gå på kompromis. Vigtigheden af dette blev også påpeget i afsnittet herover, det er vigtigt at gå til en autoriseret af sikkerhedsmæssige og forsikringsmæssige årsager. Derfor er det også vigtigt at du vælger et kiprelæ i god kvalitet. Dette sikre nemlig din sikkerhed bedst muligt og du er sikker på at du får et rigtigt og ordentligt produkt ud af det. Når det drejer sig om så vigtige og farlige ting, som strøm.

Så er det yderst vigtigt at du ikke går på kompromis. Dette er hundrede procent for din egen sikkerheds skyld og for at det ikke skal gå hen og blive for makabert så kan du også når du køber kiprelæ i god kvalitet få det kiprelæ der matcher ind i din indretningsstil. Du vil ydermere kunne få et meget pænere æstetisk udtryk og du ville kunne finde kiprelæ i alle mulige størrelser og gørelser og derfor vil du uden tvivl kunne finde det relæ, som passer bedst til dig, din stil og dine behov.

Dette er kun nogle af grundene til, hvorfor det er så vigtigt at vælge et kiprelæ af god kvalitet, der er mange andre gode grunde og fordele ved det, disse er bare de vigtigste.

 

f

Bestille kiprelæet på internettet?

Hver dag er der hundredevis af mennesker der bestiller kiprelæer online. Og det er der mange gode grunde til - vi har fundet 3 af de bedste, og dem får du her.

Når det passer dig kan du købe et kiprelæ online

Skal du handle i en fysisk butik er du tvunget til at få det til at passe ind deres åbningstider. Det er dig der tilpasser dig dem. Har du en halv times frokostpause og kan lige nå ned til butikken? Håb at der ikke er andre der har samme ide og køen ender med at æde din pause. Har du fået tidligt fri fra arbejde en dag? Så kan du vælge mellem at hente børnene tidligt og have en hyggelig eftermiddag eller få købt de mange ting du mangler i butikkerne. Bestiller du online undgår du at skulle tilpasse sig.

Du kan købe dit kiprelæ når du har tid til at bestille, og så bliver den sendt til en pakkeboks hvor du kan hente den når du har tid.

Udvidet returret

Når du køber dit kiprelæ på nettet er du faktisk meget bedre stillet end du er hvis du køber den i en fysisk butik. Du har krav på 14 dages returret ifølge loven - det har du (til manges store overraskelse) ikke når du handler i en fysisk butik. Du kan prøve varen og stadig sende den retur, igen til forskel fra butikkerne.

Den eneste ulempe er faktisk at du selv skal betale returportoen.

At bestille på internettet er virkelig simpelt

I gamle dage - og når det kommer til nethandel er gamle dage for en 10-15 år siden - var det at bestille varer på nettet noget der var forbeholdt de få.

Det kan godt være der var nogen der fandt et billigt kiprelæ på nettet, men de fleste handlede stadig i butikkerne, så besværligt var nethandlen. Sådan er det ikke længere, og i dag er det meget nemmere at købe over nettet end selv at gå i butikker - især nu hvor du har fundet kiprelæ.dk.

Hvis Kiprelæ.dk var noget for dig

Vi kan også anbefale at du ser vores anden side bassinfolie.dk.

Ud over kiprelæ.dk driver vi nemlig også den, så den kan du sikkert få noget ud af.

Find det du mangler på kiprelæ.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 111 produkter fra mere end 10 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 340 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-18 09:09:39.

2
Produkttyper
111
Produkter
10
Forhandlere
340
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.